Zainteresovan/a sam za sledeće usluge…
Hvala što ste nas kontaktirali. Potrudićemo se da vam odgovorimo u što kraćem roku.
Ups! Nešto nije u redu prilikom slanja obrasca.

Video serijal “TotalEnergies Karavan kroz Srbiju”

Od prve epizode emitovane 2018. godine, serijal TotalEnergies Karavan kroz Srbiju (ranije TQAS Karavan) kroz narednih pet sezona dokazuje snagu pripovedanja u promotvnom segmentu marketing miksa. Naša misija je jasna: sa jedne strane predstaviti TotalEnergies servisni koncept potencijalnim saradnicima klijenta, a sa druge strane prezentovati specifičnost svakog servisa u mreži, kao i kvalitet klijentovih proizvoda korisnicima servisnih usluga širom zemlje.

Sa Slobodanom Šarencem kao voditiljem serijala, svaka epizoda TotalEnergies Karavana kroz Srbiju “vozi” gledaoce kroz brojne automehaničarske anegdote, male/velike tajne auto-servisa, živopisne krajolike i lokacije od izrazitog kulturno-istorijskog značaja. Inspirisani svakom posetom servisnom partneru, krerirali smo, delili i promovisali prateće sadržaje na raznim kanalima i platformama, među kojima su televizija, kompanijiski veb-sajt i društvene mreže sa ciljem da postignemo kontinuitet i, još važnije, sinergetski efekat kampanje. 

Ovaj originalni koncept, osmišljen i realizovan od strane smartpoint adria tima, dobio je brojna priznanja od strane TotalEnergies na nivou Evrope kao moćan promotivni alat za generisanje lidova i širenje pozitivne slike o brendu u očima javnosti.

Sarađujte sa nama!