Zainteresovan/a sam za sledeće usluge…
Hvala što ste nas kontaktirali. Potrudićemo se da vam odgovorimo u što kraćem roku.
Ups! Nešto nije u redu prilikom slanja obrasca.

U čemu se ogleda naša snaga?

Smartpoint tim čine profesionalci iz različitih oblasti marketinga i komunikacija koji rade u savršenoj sinergiji, obezbeđujući uspešno ostvarivanje definisanih ciljeva. Istovremeno, prateći trendove i promene na tržištu, uočavamo nove prilike i otkrivamo nove mogućnosti za rast i napredak.

U saradnji sa kreativnim timom, a uz pomoć najsavremenijih alata, osmišljavamo i realizujemo digitalne kampanje koje govore jezikom naših ciljnih grupa. Pratimo trendove i koristimo ih na način koji najbolje komunicira željenu poruku.

Već više od decenije sprovodimo efektne medijske kampanje za brojne klijente iz najrazličitijih oblasti. Tokom godina, gradili smo i negovali bliske i profesionalne odnose sa predstavnicima medija, influenserima, kreatorima sadržaja i predstavnicima brendova, što je i doprinelo uspešnosti svih naših projekata.

Naš primarni cilj je uspešno sprovođenje kreativnih kampanja kroz sve kanale komunikacije u potpunosti prilagođene brendu i njegovoj publici. Svaki projekat počiva na definisanim stubovima komunikacije i svakome od njih pristupamo pažljivo i precizno.

Lična i direktna komunikacija sa potrošačima od ključnog je značaja za izgradnju lojalnosti i poverenja u brend. Kroz promocije i događaje usmerene na iskustveno, brendovi sa kojima sarađujemo jačaju odnos sa svojim kupcima.

Ponosni smo na širok i raznolik portfolio organizovanih događaja kroz koje su naši klijenti slavili svoje uspehe i važne datume. Trudimo se da pomeramo sopstvene granice sa svakim novim projektom, te nudimo inovativne ideje koje odgovaraju postavljenim ciljevima.

Sarađujte sa nama!