Zainteresovan/a sam za sledeće usluge…
Hvala što ste nas kontaktirali. Potrudićemo se da vam odgovorimo u što kraćem roku.
Ups! Nešto nije u redu prilikom slanja obrasca.

one
step
ahead

one
step
ahead

Počevši od 2010. godine pa do danas, smartpoint adria pruža integrisane komunikacione usluge brendovima prisutnim na tržištima zemalja Jugoistične Evrope: Rumunije, Srbije, Hrvatske, Bugarske, Slovenije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije. Iza nas je mnogo projekata na koje smo ponosni, a koji su proistekli iz saradnje sa klijentima iz različitih oblasti kao što su e-trgovina, tehnologija, lepota, FMCG, maloprodaja, energetika, medicinske usluge, bankarske i finansijske usluge i logistika.

Naše ekspertize ogledaju se u osmišljavanju i sprovođenju digitalnih kampanja, kreiranju sadržaja za društvene mreže, ali i druge kanale komunikacije, PR aktivnostima, razvijanju kreativnih koncepata, planiranju i organizaciji svih vrsta događaja.

Strateškim razmišljanjem dolazimo do ključnih uvida na osnovu kojih nastaju kampanje koje brendove, njihove proizvode i usluge, podižu na viši nivo, te pozicioniraju kao lidere u njihovim oblastima poslovanja. Korišćenjem savremene tehnologije i modernog pristupa komunikacijama, pričamo priče koje privlače pažnju i ostavljaju snažan utisak.

Tržišta na kojima poslujemo

Sarađujte sa nama!