Zainteresovan/a sam za sledeće usluge…
Hvala što ste nas kontaktirali. Potrudićemo se da vam odgovorimo u što kraćem roku.
Ups! Nešto nije u redu prilikom slanja obrasca.

eBook: Kako kreirati uspešnu TikTok strategiju?

eBook: Kako kreirati uspešnu TikTok strategiju?

U okviru platforme ADukacija, Marketing mreža, u saradnji sa agencijom SmartPoint Adria, kreirala je treći po redu eBook pod nazivom "Kako kreirati uspešnu TikTok strategiju?"

U okviru ovog eBooka možete da pronađete najnovije rezultate istraživanja na temu kako brendovi koriste TikTok društvenu mrežu. Marketing mreža sprovela je ovo istraživanje u januaru i februaru 2023. godine na uzorku od 138 kompanija koje posluju na tržištu Srbije.

Pored istraživanja, pročitajte i mišljenja vrhunskih stručnjaka iz kompanija, kao i influensera na teme – zašto bi brendovi trebalo da budu na TikTok-u, ali i kako unaprediti saradnju brendova i influensera.

Kako bi eBook bio sveobuhvatan i koristan za celu industriju, Nikola Jagodić, Digital BDM, SmartPoint Adria, pripremio je savete kako kreirati uspešnu TikTok strategiju za brendove, a Tomislav Rašković, TikTok Strategist u agenciji Degordian, pripremio je Trend Report 2023.

eBook "Kako kreirati uspešnu TikTok strategiju?" preuzmite ovde.

Zahvaljujemo se kompanijama Mercator-S, Delta Holding, Banjalučka pivara, Štark i Xiaomi Balkan što su podržale izdradu ovog eBooka.

Više informacija možete dobiti putem mejla hello@marketingmreza.rs

Izvor: Marketing mreža

Sarađujte sa nama!